2011. április 21.

Zsuzsi önkéntesen kinevezte magát az emberszervező feladatra. Magyarspecen, miközben összekuporodva ültem, és próbáltam nem meghalni a hasfájástól, volt időm belenézni a füzetébe, hogy mit irogat ilyen buzgón. Na nem az anyagot, abban biztos voltam. És valóban, az eljövő embereket pipálgatta. Á. neve ,mellett egy kérdőjel és egy zárójeles pipa szerepelt. Mikor rákérdeztem, hogy az meg mit jelent, azt válaszolta, hogy még meg kell kérdezni, de (szerinte) eljön. Peti neve mellett szintén egy kérdőjel, és a zárójelben pipa. Hogy mit is takar? A csaj szavaival élve: nagyon ajánlom, hogy eljöjjön.

Velencén lenni, idáig egy tortúra. Mint egy túlélőtábor valami rossz amerikai filmben. Viszont igazán elégedett vagyok: 2 torta készen (majd mutatom őket), ház kitakarítva, fű lenyírva. Szóval hívjatok Superwomannek. Persze Réka segítsége nélkül nem sikerült volna. Úgyhogy itt is megköszönném. Hogy mellettem voltál. Amikor beleestem a vizesaknába. A fondantszínezésnél. A takarításnál. A fűnyírásnál. A tortpapírcserénél. Mindennél.
De a kedvencem: Reggelinél el akartam vágni egy zsemlét. Kerestem a nagy kést, de sehol sem találtam. Kérdeztem Rékát, hogy nem tudja-e, mire rávágta, hogy ott van az éjjeliszekrényeden. Mivel Bodza tegnap egész este ugatott, féltem, hogy valaki járkál odakinn. A kaput meg elfelejtettem bezárni. És így tűnt a legbiztonságosabbnak, hiszen bárki jön, ezzel simán elintézem. MInt Anita Blake. Csak én nem egy Browninggal alszom a párnám alatt.

Természetesen tudtam, hogy van valami probléma a főcsappal. Hogy valami eltört. De eddig nem okozott nagy zavart. A fájó pont az ma ért, amikor hajmosás közben a forró víz hirtelen átváltott jéghidegbe. Vagy fordítva. A csap tekerésétől függetlenül. Szóval ide egy vízvezetékszerelőt de Azonnal!!!

Igaz, hogya kívánságok/kimondott szavak teljesülnek? Mert poénból benyögtem Rékának, hogy ez annyira nem az én napom, hogy biztos a sarum is elszakad. Erre mentem 30 méter, és Elszakadt!!! Úgyhogy a 2 tortával Pestre érkezvén, az első dolog az volt, hogy rohantunk cipőt venni az Alee-ba. Elvégre egy szép ruhához nem vehetek fel Vanset. 
MOst meg elvileg indulunk szülinapozni. Juuj, drukkoljatok, hogy tetsszen nekik a torta.



Ahogyan feküdtem a vastag takaró alatt, hiányérzetem volt. Hiányzott Á.
Tudjátok, hogy ez mit jelent?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése