2014. november 5.

szerda

alma-répalé, grapefruit, joghurt fűszeres gyümölcsszósszal + magok + füge
Éjszaka arra ébredtem fel, hogy alig tudok nyelni, annyira fáj a torkom. Reggelre jobb lett, de gondoltam sosem árt, ha megtámogatom az immunrendszeremet jó sok gyümölccsel. 
És igen, a fél tálka joghurt rá van borulva a kompozícióra. Aztán mosogatás közben a poharat is sikerült eltörnöm, ami ráadásul elegánsan bele is állt az ujjamba.
Mintha nem egészen lennék formában.

6 megjegyzés:

  1. Úúú, jobbulást! Magnéziumot szedjél! Nekem 3 tubussal állnak a szekrényben, H mindig lecsesz, hogy nem szedem és totál fáradt+stresszes vagyok. De a grapefruit is csodát tesz. Észre sem vettem amúgy, hogy kiömlött a joghurt. Ne is foglalkozz vele, így dizájnos ::)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az a baj, hogy ez nem kimerültség, ezen már a magnézium nem segít. De félreteszem az ötletet a rosszabb napjaimhoz, apa örülni fog ;)

      Törlés
  2. "És igen, a fél tálka joghurt rá van borulva a kompozícióra."
    Imadom a stilusod, a kep gyönyöru, jo, hogy igy hagytad! Hiszen annyira illik a lelkiallapotodhoz! Azert vigyazz magadra!
    Nekem is volt egy makacs torokfajasom, nem tudom mi segitett, csak bekepzelem magamnak, hogy az iszonyatos mennyisegben betolt granatalma! Jobbulast kivanok neked! Zita

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Zita, nem is tudtam volna másképpen, egy fotó sem készült előtte :D Viszont igen, most, hogy mondod... tényleg elég kaotikus belül a kis világom, a befelé induló falat csak igazodni akart :)
      A gránátalmát meg majd kipróbálom, hátha! Van is egy jó kis turmixreceptem ;)

      És köszönöm, hogy írtál. :)

      Törlés
  3. Szia! Nagyon tetszik a kép, olyan emberi a kifolyt joghurt a precízen megkomponált képen:) Ráadásul szimbolikus értékű, hiszen az élet minden területén tökéletességre törekszel, ezt mégis így a maga tökéletlenségében örökítetted meg. Üdv: Ildi

    VálaszTörlés
  4. Szia Ildi!
    Milyen jó szó ez az emberi! :) Nekem a végtelenül őszinte jutott először eszembe. És most, hogy így mondod a szimbólumokat... na, erre sem gondoltam volna! ;)

    VálaszTörlés